Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gözünü morarmış görmek

Rüyada başkasının gözünü morarmış görmek

Rüyada başkasının gözünü morarmış görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının gözünü morarmış gördüyseniz:

  • Kaybetmeyi göze almıyorsanız belli oyunların içine girmemenizde fayda var.

Rüyada gözü mor görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasız günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözü morarmış birini görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, işini büyüteceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, bir sınavdan geçileceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine rivayet eder.

Rüyada gözünün altını mor görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına işaret eder.

Rüyada göz altını mor görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz altında morluk görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada göz altı morluğu görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına rivayet eder.

Rüyada gözü morarmış görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments