Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin altını mor görmek

Rüyada gözlerinin altını mor görmek

Rüyada gözlerinin altını mor görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, kısmetlerinin kapanacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada gözlerinin altını mor gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı yürütme veya ortaya koyma konusunda ısrarcı ya da inatçı olabilirsiniz.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına inanılır.

Rüyada göz altını mor görmek amacına ulaşacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada gözünün altını mor görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına delalet eder.

Rüyada göz altında morluk görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına alamet eder.

Rüyada göz morartmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, sağlığının bozulmayacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözleri morarmış görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının gözünü mor görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözü morarmış birini görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments