Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü morarmış görmek

Rüyada gözü morarmış görmek

Rüyada gözü morarmış görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, ömrün uzun olmasına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, güzel bir haber almaya rivayet eder.

Rüyada gözü morarmış gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiye veya önerilerinizi dinleme konusunda isteksiz olabilirler ya da sizin fikirlerinizden tamamen farklı fikirlere sahip olmaları ufak tefek gerilime neden olabilir.

Rüyada başkasının gözünü morarmış görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz altını mor görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının gözünü mor görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işarettir.

Rüyada gözü morarmış görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada gözü mor görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada mor göz görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünün altını mor görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözleri morarmış görmek mutlu olacağına ve güleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments