Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri morarmış birini görmek

Rüyada gözleri morarmış birini görmek

Rüyada gözleri morarmış birini görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, büyük atılımlar yapılacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, konfor içinde olacağına işarettir.

Rüyada gözleri morarmış birini gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olun, o zaman oluşabilecek tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Rüyada başkasının gözünü mor görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada gözü mor görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine delalet eder.

Rüyada gözü morarmış birini görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz altını mor görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada gözü morarmış görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulur.

Rüyada gözleri morarmış görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalet eder.

Rüyada gözünün altını mor görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, büyük kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments