Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz altını mor görmek

Rüyada göz altını mor görmek

Rüyada göz altını mor görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına inanılır.

Rüyada göz altını mor gördüyseniz:

  • Bazı konuları halletmesi ya da kontrolü ele alması için kimseyi beklemek zorunda değilsiniz.

Rüyada göz altında morluk görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada göz altını mor görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada gözünün altını mor görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, yeni projelere atılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının gözünü mor görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada birinin gözünü morartmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işarettir.

Rüyada mor göz görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments