Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün altını mor görmek

Rüyada gözünün altını mor görmek

Rüyada gözünün altını mor görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada gözünün altını mor gördüyseniz:

  • Aynı şeyler ilişkiler anlamında da geçerli olabilir.

Rüyada göz altında morluk görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünün altını mor görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, riske atılacağına tabir olunur.

Rüyada göz altını mor görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işarettir.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözü morarmış görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının gözünü mor görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işarettir.

Rüyada göz morartmak psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, insanlarla uyumunun artacağına işarettir.

Rüyada göz altı morluğu görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments