Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görülen kişiyle karşılaşmak

Rüyada görülen kişiyle karşılaşmak

Rüyada görülen kişiyle karşılaşmak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, her zaman sevgi göreceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, de elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada görülen kişiyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler veya hiçbiri değilse, tamamen karışıklıklara bağlı yanlış anlaşılmalar sabrınızı sınamanızı sağlayabilir.

Rüyada görülen kişiyle karşılaşmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada gördüğün kişiyle karşılaşmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle karşılaşmak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdıkla karşılaşmak razı geleceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada hamile biriyle karşılaşmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine inanılır.

Rüyada zorluklarla karşılaşmak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yılanla karşılaşmak cesaretini yeninden toplayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments