Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanla karşılaşmak

Rüyada yılanla karşılaşmak

Rüyada yılanla karşılaşmak insanlardan uzaklaşılacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Rüyada yılanla karşılaşmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle karşılaşmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşla karşılaşmak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Rüyada görülen kişiyle karşılaşmak çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşla karşılaşmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle karşılaşmak sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle karşılaşmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tesadüfen karşılaşmak farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments