Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile biriyle karşılaşmak

Rüyada hamile biriyle karşılaşmak

Rüyada hamile biriyle karşılaşmak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile biriyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Güvenilir kişilerle vakit geçirmeniz bazı konulara açıklık getirebilir.

Rüyada hamile kadınla karşılaşmak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada hamile biriyle karşılaşmak ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşla karşılaşmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada düğünde karşılaşmak zahmeti işlerin kolaylaşacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Rüyada azraille karşılaşmak toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, dara düşeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yolda karşılaşmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına yorulur.

Rüyada biriyle karşılaşmak maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, şansının kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada evde hırsızla karşılaşmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, şeytana uyacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments