Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenebilmeniz zordur.

Rüyada sevdiği kişiyle karşılaşmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, hayırlı kararlar alacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak parasının her geçen gün artacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına delalettir.

Rüyada gördüğün kişiyle karşılaşmak manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada görülen kişiyle karşılaşmak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle karşılaşmak yaraların merheminin bulunulacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin biriyle karşılaşmak iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla karşılaşmak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle sürekli karşılaşmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments