Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zorluklarla karşılaşmak

Rüyada zorluklarla karşılaşmak

Rüyada zorluklarla karşılaşmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, herkesi doğru yola çağıracağına rivayet eder.

Rüyada zorluklarla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizinle benzer olaylar yaşamış kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada zorluklarla karşılaşmak evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada zorlukları aşmak yıpranacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada zorlukla kusmak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada zorlukla yürümek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada zorlukla merdiven çıkmak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, nefsine yenileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet eder.

Rüyada gördüğün kişiyle karşılaşmak emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanla karşılaşmak kazançlı bir döneme girileceğine, işlerinin duracağına, bekar ise evleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments