Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle karşılaşmak

Rüyada sevdiği kişiyle karşılaşmak

Rüyada sevdiği kişiyle karşılaşmak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, sorunlarını gidereceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir, konuyu halletmek için daha zeki stratejiler üretilmesi gerekebilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, malının ve parasının ziyan olacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle karşılaşmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada görülen kişiyle karşılaşmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Rüyada gördüğün kişiyle karşılaşmak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle karşılaşmak zahmetli bir işin sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin insanla karşılaşmak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, zor günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle karşılaşmak maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yolda karşılaşmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments