Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gördüğün kişiyle karşılaşmak

Rüyada gördüğün kişiyle karşılaşmak

Rüyada gördüğün kişiyle karşılaşmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, konforunun artacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, hayırlı bir eşe tabir olunur.

Rüyada gördüğün kişiyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Gerilimi arttırıcı aktivitelerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada görülen kişiyle karşılaşmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle karşılaşmak getirisinden daha fazla olacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gördüğün kişiyle karşılaşmak eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdıkla karşılaşmak onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada yolda karşılaşmak işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına işarettir.

Rüyada evde hırsızla karşılaşmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada biriyle sürekli karşılaşmak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments