Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdıkla karşılaşmak

Rüyada tanıdıkla karşılaşmak

Rüyada tanıdıkla karşılaşmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, hem moral hem de çareler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdıkla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir ziyaret, seyahat, bir anlaşma ya da konuşma ufkunuzu genişletebilir.

Rüyada tanıdığın biriyle karşılaşmak yüksek moralli olacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdıkla karşılaşmak hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle karşılaşmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle karşılaşmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada hamile biriyle karşılaşmak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, kazancının ilk önce azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpekle karşılaşmak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, hayırlı işlere girileceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplanla karşılaşmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada akrabayla karşılaşmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments