Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görücüyü istememek

Rüyada görücüyü istememek

Rüyada görücüyü istememek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, elde bulunan imkânların artacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada görücüyü istememek gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada gelen görücüyü istememek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada görücüyü istememek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada görücü gittiğini görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına görücü geldiğini görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada görücülerin geldiğini görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kıza görücü gitmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalettir.

Rüyada kardeşine görücü geldiğini görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görücü beklemek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments