Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına görücü geldiğini görmek

Rüyada başkasına görücü geldiğini görmek

Rüyada başkasına görücü geldiğini görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, planlı ve programlı davranacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, galibiyetlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına görücü geldiğini gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler olabilir ya da söz vermeniz durumunda daha da fazla şey yüklenebilirsiniz.

Rüyada arkadaşına görücü geldiğini görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada birine görücü geldiğini görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli birine görücü geldiğini görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşine görücü geldiğini görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, her zaman haklının yanında olacağına inanılır.

Rüyada erkeğe görücü gelmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada görücü gelmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına görücü geldiğini görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada evli kadına görücü gelmek hasret giderileceğine, imkânsızı başaracağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments