Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görücü gittiğini görmek

Rüyada görücü gittiğini görmek

Rüyada görücü gittiğini görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada görücü gittiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan önce, maksimum yarar sağlamanın yollarını bulmalısınız.

Rüyada iki tane görücü görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, keyfe kavuşacağına delalettir.

Rüyada görücülerin geldiğini görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada görücüye çıktığını görmek haneye dertlerin gireceğine , yeniliklerin peşi sıra geleceğine, her daim bereketli işler yapacağına işarettir.

Rüyada birine görücü geldiğini görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada görücüye hazırlanmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada kendine görücü geldiğini görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işaret eder.

Rüyada evli kadına görücü gelmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada görücü gittiğini görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments