Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görücülerin geldiğini görmek

Rüyada görücülerin geldiğini görmek

Rüyada görücülerin geldiğini görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada görücülerin geldiğini gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerini gürültülü şekilde ortaya koyan kişiler olabilir.

Rüyada görücülerin geldiğini görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına görücü geldiğini görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada görücü gelmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve görücü geldiğini görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, devlete hizmet etmeye, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşına görücü geldiğini görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına işarettir.

Rüyada birine görücü geldiğini görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada kendine görücü geldiğini görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada evli kadına görücü gelmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, hastalıklarını yeneceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments