Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşine görücü geldiğini görmek

Rüyada kardeşine görücü geldiğini görmek

Rüyada kardeşine görücü geldiğini görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, namaz kılacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşine görücü geldiğini gördüyseniz:

  • İnsanları eğlendirerek oyalamaya çalışmanız yeterli olmayabilir.

Rüyada kardeşine görücü geldiğini görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşına görücü geldiğini görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, ekmeğinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada erkeğe görücü gelmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadına görücü gelmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına görücü geldiğini görmek prestij kazanacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada görücü gelmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görücülerin geldiğini görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada eve görücü geldiğini görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments