Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelen görücüyü istememek

Rüyada gelen görücüyü istememek

Rüyada gelen görücüyü istememek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, hakkıyla kazanca işaret eder.

Rüyada gelen görücüyü istememek gördüyseniz:

  • Hayatın akışında yer alan beklenmedik, ani gelişmeleri kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada gelen görücüyü istememek yaşam standartlarının da yükseleceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada görücüyü istememek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalettir.

Rüyada istemeye gelen erkeği görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, dualarından hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gelen misafiri istememek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada istemeye gelenleri görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada beni istemeye gelenleri görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, zorlukların baş göstereceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe görücü gelmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve görücü geldiğini görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hazal

Rüyada dışarıdan eve geliyordum . Eve geldiğimde Annem çok mutluydu ,sebebini sorduğumda bir adamın benden önce bizim evde olduğunu ve benim için geldiğini söylüyordu,adam aracıydı galiba. Beni istediği kişi ile benim daha önce birbirimizi nereden tanışıp konuştuğumuz annem ile babama anlatmıştı. Annem ve babam beni karşılarına alıp nereden tanıştığımızı sordu ben de gerçeği aynen söyledim. Telefondan aynı grupta olduğumuzu bir soru sorduğunu sonra benim o kişiye cevap verdiğimi söyledim.