Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıza görücü gitmek

Rüyada kıza görücü gitmek

Rüyada kıza görücü gitmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, zor zamanların geride kalacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıza görücü gitmek gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı eleştiren bir kişi sizi sinirlendirebilir.

Rüyada kıza görücü gitmek olumsuz olaylar yaşayacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada görücü gitmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine görücü gitmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, rahatlık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada görücüye gitmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada görücü gelmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada görücüyü istememek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına görücü geldiğini görmek rahat bir hayatı olacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğe görücü gelmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments