Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görücü beklemek

Rüyada görücü beklemek

Rüyada görücü beklemek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görücü beklemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açıksınız.

Rüyada görücü beklemek fikirlerinin can bulacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıza görücü gitmek istenmeyen bir yolculuğa, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada görücü geldiğini görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada erkeğe görücü gelmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşine görücü geldiğini görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane görücü görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelen görücüyü istememek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ruhunun şifa bulacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işarettir.

Rüyada görücü usulüyle evlenmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments