Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gördüklerini hatırlamamak

Rüyada gördüklerini hatırlamamak

Rüyada gördüklerini hatırlamamak sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine yorulur.

Rüyada gördüklerini hatırlamamak gördüyseniz:

  • Dikkatle atacağınız her adımın daha tutarlı olacağını görebilirsiniz.

Rüyada hatır sormak kısmetinin kapanacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, kısmetinin hep açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada görüleni hatırlamamak maddi imkânlarının azalacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sorunlarının birken beş olacağına, huzur dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada rüyayı hatırlamamak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada gördüklerini hatırlamamak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet eder.

Rüyada hiçbir şey hatırlamamak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine yorulur.

Rüyada gördüğünü hatırlamamak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına tabir olunur.

Rüyada hal hatır sormak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, yanlış bir karar verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments