Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak

Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak

Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak gördüyseniz:

  • Gerçekler üzerinde oynayarak kendi haklılığınızı ispat etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada sürekli ihtilam olmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, aile hayatlarını bozulacağına alamet eder.

Rüyada ihtilam olduğunu görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ihtilam olmamak bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ihtilam olmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada hal hatır sormak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada rüyayı hatırlamamak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, planlı ve programlı davranacağına, sorunlarının günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada hatır sormak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments