Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gördüğünü hatırlamamak

Rüyada gördüğünü hatırlamamak

Rüyada gördüğünü hatırlamamak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, hoşluk içinde olacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada gördüğünü hatırlamamak gördüyseniz:

  • Ödemeler veya alacak tahsilleri söz konusu olabilir.

Rüyada gördüğünü hatırlamamak sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, yeniden can bulacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada isim hatırlamamak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına işaret eder.

Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına işaret eder.

Rüyada hal hatır sormak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalettir.

Rüyada rüyayı hatırlamamak daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine işaret eder.

Rüyada görüleni hatırlamamak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyi hatırlamamak kişinin maddi zarara uğrayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada hiçbir şey hatırlamamak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments