Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hatır sormak

Rüyada hatır sormak

Rüyada hatır sormak sorunlu bir döneme girileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, oğlu evli ise boşanacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hatır sormak gördüyseniz:

  • Kendi ortamınızdan fazla uzaklaşmamalısınız.

Rüyada hatır sormak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, geçim derdi yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada hal hatır sormak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına yorulur.

Rüyada isim hatırlamamak hak yolundan uzaklaşacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gördüklerini hatırlamamak sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, mülkiyetinin de artacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, eline büyük paralar geçeceğine işarettir.

Rüyada hiçbir şey hatırlamamak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görüleni hatırlamamak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine rivayet eder.

Rüyada rüyayı hatırlamamak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments