Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüyayı hatırlamamak

Rüyada rüyayı hatırlamamak

Rüyada rüyayı hatırlamamak sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, işe başlanacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada rüyayı hatırlamamak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren konuları stres nedeni görmemeli kendinize güvenmelisiniz.

Rüyada hal hatır sormak rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyi hatırlamamak büyük tartışmalara gireceğine, rızıksız kalacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada gördüğünü hatırlamamak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hiçbir şey hatırlamamak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çok hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görüleni hatırlamamak rahat bir işe girileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada hatır sormak rahmete vesile olacak gelişmelere, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada isim hatırlamamak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments