Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiçbir şey hatırlamamak

Rüyada hiçbir şey hatırlamamak

Rüyada hiçbir şey hatırlamamak sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine yorulur.

Rüyada hiçbir şey hatırlamamak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız zor durumlarınızda ailenizden destek görmeniz mümkündür.

Rüyada hiçbir şey hatırlamamak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına alamet eder.

Rüyada hiçbir şey görmemek rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada hiçbirşey görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Rüyada bir şeyi hatırlamamak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gördüklerini hatırlamamak sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, birikim yapacağına inanılır.

Rüyada isim hatırlamamak ana baba dualarının alınacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada rüyayı hatırlamamak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada görüleni hatırlamamak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments