Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hal hatır sormak

Rüyada hal hatır sormak

Rüyada hal hatır sormak gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, başarıya giden yolların açılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hal hatır sormak gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte sosyal yaşamınız veya kariyeriniz hız kazanıyor ya da yükselişe geçiyor.

Rüyada hal hatır sormak uzun bir hayat yaşayacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine inanılır.

Rüyada hatır sormak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada görüleni hatırlamamak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, hayırlı işe işarettir.

Rüyada gördüklerini hatırlamamak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gördüğünü hatırlamamak mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada isim hatırlamamak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada rüyayı hatırlamamak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kırgınlıkların biteceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments