Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görüleni hatırlamamak

Rüyada görüleni hatırlamamak

Rüyada görüleni hatırlamamak faturaların biriktikçe birikeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, yollarının açılacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulur.

Rüyada görüleni hatırlamamak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabileceksiniz.

Rüyada görüleni hatırlamamak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine inanılır.

Rüyada gördüğünü hatırlamamak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada gördüklerini hatırlamamak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada isim hatırlamamak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada hal hatır sormak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada rüyayı hatırlamamak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyi hatırlamamak hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments