Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek yakasını kirli görmek

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömlek yakasını kirli gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya özel durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek günah ve suç işleyeceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada gömlek yakası görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, zahmet veren işlerin artacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömlek yakası yıkamak haksızlık edeceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada gömlek yakası dikmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine işaret eder.

Rüyada gömlek yakası kesmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, maddi imkânlarının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments