Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli gömlek yakası görmek

Rüyada kirli gömlek yakası görmek

Rüyada kirli gömlek yakası görmek zor durumda kalınacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, hayatının da düzene gireceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, yarınlarına umutla bakacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli gömlek yakası gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlere katkısı olabilecek kişilerle görüşmeler ayarlamanızda fayda var.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, helal rızık yiyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine alamet eder.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, hayır işleri yapacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, kul hakkına girmeyeceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek yakası görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalet eder.

Rüyada gömlek yakası dikmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömlek yakası yıkamak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, hastalıklarını yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömlek yakası kesmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, dönülmez yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments