Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek yakası yıkamak

Rüyada gömlek yakası yıkamak

Rüyada gömlek yakası yıkamak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine yorulur.

Rüyada gömlek yakası yıkamak gördüyseniz:

  • Aslında ne kastettiğinizi izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada gömlek yakası yıkamak müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gömlek yakası kesmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine tabir olunur.

Rüyada gömlek yakası görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek gönül sızılarının dineceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada gömlek yakası dikmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, zarar etmeyeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek verimin her geçen gün artacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments