Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek yakası görmek

Rüyada gömlek yakası görmek

Rüyada gömlek yakası görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada gömlek yakası gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir konu benzeri şeylerde şanslısınız.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömlek yakası görmek kötü gününü de paylaşacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işarettir.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömlek yakası dikmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına yorulur.

Rüyada gömlek yakası kesmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömlek yakası yıkamak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, son model arabaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments