Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek yakası dikmek

Rüyada gömlek yakası dikmek

Rüyada gömlek yakası dikmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömlek yakası dikmek gördüyseniz:

  • Gerçekten faydalı anlaşmalar veya üzerinde mutabık kalınan konular söz konusu olabilir.

Rüyada gömlek yakası dikmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, fakirlerin güleceğine işaret eder.

Rüyada yaka dikmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömlek yakası görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömlek yakası yıkamak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına inanılır.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada gömlek yakası kesmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine inanılır.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments