Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek yakası kesmek

Rüyada gömlek yakası kesmek

Rüyada gömlek yakası kesmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sorunların yakında son bulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine yorulur.

Rüyada gömlek yakası kesmek gördüyseniz:

  • Kuraldışı, geleneklere uymayan veya çok saygın görünmeyen seçenekler sunan ya da teklifler getiren kişileri ya da durumları reddetmenizde fayda var.

Rüyada gömlek yakası kesmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına inanılır.

Rüyada gömlek yakası dikmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına delalet eder.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına işaret eder.

Rüyada gömlek yakası yıkamak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gömlek yakası görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek rızkında ve malından olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalet eder.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments