Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, işinin yoluna gireceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek tartışmaların sonlandırılacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kirli gömlek görmek kazancın yetmez olacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine inanılır.

Rüyada kirli beyaz gömlek görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek yakası kesmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, işinin başından ayrılmayacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömlek yakası yıkamak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments