Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakası kirli gömlek görmek

Rüyada yakası kirli gömlek görmek

Rüyada yakası kirli gömlek görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada yakası kirli gömlek gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, önemli işlere imza atacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine inanılır.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek maddi açıdan nefes alınacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada gömlek yakası kesmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada gömlek yakası dikmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine rivayet eder.

Rüyada gömlek yakası görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada gömlek yakası yıkamak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments