Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek kolu kesmek

Rüyada gömlek kolu kesmek

Rüyada gömlek kolu kesmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek kolu kesmek gördüyseniz:

  • Tam olarak karar almadan, belli konularda karar vermek zorunda hissetmemenizde fayda var.

Rüyada gömlek kolu kesmek hayatının güzelliklerle dolacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına delalet eder.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kolsuz gömlek görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, çok hayırlı insan olunacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömlek kolu görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, ileriye gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek kesmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömleği kesmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments