Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömleği kesmek

Rüyada gömleği kesmek

Rüyada gömleği kesmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına rivayet eder.

Rüyada gömleği kesmek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada gömleği kesmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gömlek kesmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya delalet eder.

Rüyada gömleğini kesmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek yakası kesmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalettir.

Rüyada gömlek kolu kesmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömlek kesmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada ıslak gömlek giymek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura delalet eder.

Rüyada uzun gömlek giymek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments