Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolsuz gömlek görmek

Rüyada kolsuz gömlek görmek

Rüyada kolsuz gömlek görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Rüyada kolsuz gömlek gördüyseniz:

  • Başarılı olabilmek ya da istediğiniz yönde ilerleyebilmek için önem verdiğiniz kişilerin desteğini almanızda fayda var.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gömlek kolu görmek hem yeni yerler göreceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına işaret eder.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret eder.

Rüyada gömlek kolu kesmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet eder.

Rüyada kolsuz gömlek görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine gömlek almak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine inanılır.

Rüyada gömleğini kesmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments