Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek kolu görmek

Rüyada gömlek kolu görmek

Rüyada gömlek kolu görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek kolu gördüyseniz:

  • Güvensizlikler ilerlemenizi zorlaştırıyor.

Rüyada gömlek kolu kesmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolsuz gömlek görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada gömlek kolu görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çok kötü hissedileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işarettir.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çizgili gömlek görmek makamını garantileyeceğine, sağlığının kötüye gideceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi gömlek görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments