Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa kollu gömlek görmek

Rüyada kısa kollu gömlek görmek

Rüyada kısa kollu gömlek görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kısa kollu gömlek gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları mümkündür.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, moralinin düzeleceğine yorulur.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada kısa gömlek giymek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa gömlek görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada kolu kısa görmek işlerin yavaşlayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine inanılır.

Rüyada kısa kollu namaz kılmak hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine yorulur.

Rüyada kısa kolla namaz kılmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, umutsuzluğa düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments