Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlek kesmek

Rüyada beyaz gömlek kesmek

Rüyada beyaz gömlek kesmek özgüveninin yerine geleceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek kesmek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar olabilir.

Rüyada beyaz gömlek kesmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömleğini kesmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine delalettir.

Rüyada gömlek kesmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine delalettir.

Rüyada gömleği kesmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada gömlek kolu kesmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye delalet eder.

Rüyada gömlek yakası kesmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, artık rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gömlekli insanlar görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulur.

Rüyada erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments