Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, yardımının olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek gördüyseniz:

  • Zorlandığınız konularda eski tecrübelerden yararlanmanız işi bitirebilir.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, en yüksek makamlara oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalettir.

Rüyada kısa gömlek giymek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada kısa gömlek görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine işarettir.

Rüyada kolu kısa görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısa kolla namaz kılmak başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet eder.

Rüyada kısa kollu namaz kılmak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments