Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa kollu gömlek giymek

Rüyada kısa kollu gömlek giymek

Rüyada kısa kollu gömlek giymek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek gördüyseniz:

  • Rekabet ortamına çekilebilirsiniz.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek üzüntülerinin biteceğine, işlerini boşvereceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, büyük bir işe kavuşacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, hasret giderileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kısa gömlek giymek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet eder.

Rüyada kısa kol giymek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada kısa kollu elbise giymek sahip olduğu nimetin artacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına delalettir.

Rüyada kısa gömlek görmek büyük miktarda para kazanılacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolu kısa görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments