Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömleğinin kirlendiğini görmek

Rüyada gömleğinin kirlendiğini görmek

Rüyada gömleğinin kirlendiğini görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, insanların takdirine mazhar olacağına inanılır.

Rüyada gömleğinin kirlendiğini gördüyseniz:

  • Bir süredir yere çakılmış izlenimi veren ortak kaynaklarla bağlantılı veya duygusal iş birlikleri hız kazanabilir.

Rüyada beyaz kirli gömlek görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada kirli gömlek giymek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, kar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli gömlek yıkamak kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada gömleğinin kirlendiğini görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kızına daima sahip çıkacağına yorulur.

Rüyada kirli beyaz gömlek görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments