Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kirli gömlek görmek

Rüyada beyaz kirli gömlek görmek

Rüyada beyaz kirli gömlek görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kirli gömlek gördüyseniz:

  • Sorumluluk yükleme niyetinde olan negatif kişilerden uzak durun.

Rüyada kirli beyaz gömlek görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine alamet eder.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, karalar bağlayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kirli gömlek görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına inanılır.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gömleğinin kirlendiğini görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada kirli gömlek giymek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, büyük başarılar elde edeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments