Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli beyaz gömlek görmek

Rüyada kirli beyaz gömlek görmek

Rüyada kirli beyaz gömlek görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, patlama noktasına geleceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kirli beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler istediği veya neler olup bittiği konusunda kafanız karışmış olabilir.

Rüyada beyaz kirli gömlek görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına işarettir.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına delalet eder.

Rüyada kirli beyaz gömlek görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömleğinin kirlendiğini görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalet eder.

Rüyada kirli gömlek görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek durumun değişmesine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına yorulur.

Rüyada kirli gömlek yıkamak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments