Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli gömlek giymek

Rüyada kirli gömlek giymek

Rüyada kirli gömlek giymek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kirli gömlek giymek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırstları anında değerlendirin.

Rüyada kirli gömlek giymek yaptığı işten çıkarılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kirli gömlek görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kirli gömlek yıkamak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, şeytanın aklına uyacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli gömlek görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, hem mal ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömleğinin kirlendiğini görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments